Top

Herroepingsrecht

Herroepingsrecht

Bedenktijd/Herroepingsrecht

De stomabanden worden door mij voor u op maat gemaakt en kunnen jammer genoeg niet worden geretourneerd. Als u niet tevreden bent over de pasvorm, kwaliteit of eventueel andere klachten heeft, zal ik altijd mijn uiterste best doen met u naar een goede oplossing te zoeken. Ik wil graag een tevreden klant en doe daar veel voor.
Het bij een eerste bestelling, bestellen van meerdere stomabanden tegelijk, houdt een extra risico voor de klant in. De klant heeft misschien nog nooit een stomaband gedragen en kent het gevoel van een stomaband niet. In zo'n geval is het verstandiger eerst één band te bestellen en bij tevredenheid tot een vervolg bestelling over te gaan.
Een eventuele oplossing wordt in zo'n geval dan ook alleen voor één band gezocht.

De overeenkomst tussen SeeMeGo.nl en de klant is definitief wanneer de klant heeft aangegeven akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en hij de betaling heeft voldaan via iDEAL of vooruitbetaling per bank. Wanneer de betaling is ontvangen door SeeMeGo.nl, zal ik zo spoedig mogelijk met de productie van het bandje beginnen volgens de opgegeven maten.