0
Winkelwagen
€ 0,00

Dagelijkse elastische stomaband


Is een Dagelijkse Stomaband iets voor mij?

Een “bungelend” stomazakje, wie herkent dat niet.  Fijn gevoel?? Nee, verre van dat, het is een rot gevoel! Een Dagelijkse Stomaband voorkomt in alle gevallen het bungelen aan je buik. Ook wordt het opbollen van het zakje door lucht bij het dragen van een Elastische Stomaband verminderd. Je stomazakje zal altijd minder zichtbaar zijn dan zonder de band.


Welke Stomaband is het meest geschikt voor mij?

Dat is een heel persoonlijke keuze. Ben je gewend aan een stomaband van de zorgverzekering, maar vind je het vervelend deze band altijd te dragen, dan zul je een Dagelijkse Stomaband met een verstevigende binnenvoering het fijnst vinden. Heb je nog nooit een stomaband gedragen, dan is een Elastische Stomaband gemaakt van een super kwaliteit Punta di Roma ongetwijfeld jouw favoriet. Neem anders even contact op, dan overleggen we samen, wat het best bij je past. Zoveel mensen, zoveel wensen.


Het maakt niet uit welke Stomaband je ook uitzoekt.

De Dagelijkse Stomaband wordt altijd gemaakt van een mooie kwaliteit jersey of een super kwaliteit Punta di Roma en ze kunnen (bijna) allemaal met of zonder een verstevigende voering worden besteld. De ongevoerde versie geeft minder steun en stevigheid, maar verbergt wel het zakje op een mooie manier. De gevoerde versie zit steviger.
 

Zoek dus een mooie effen of bewerkte band uit en eventueel een boxershort elastiek om hem helemaal af te maken. Wat je ook kiest, alle Stomabanden van SeeMeGo worden exclusief met de hand gemaakt. Echt maatwerk voor een redelijke prijs.

Heb je al eens bij de mooie Zwembanden gekeken?
Stomabanden voor iedereen

  • Een betaalbare en stijlvolle collectie
  • Persoonlijke service
  • Stomabanden voor dagelijks gebruik
  • Stomabanden voor sporten en zwemmen
  • Stomabanden voor jongeren; vrolijk of stoer
  • Stomabanden van kant

  • Jongeren onder de 18 jaar krijgen altijd € 5,00 korting op een bandje.

Contact

Harmoniestraat 6
9665NT Oude Pekela

Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06 10 816 417

info@seemego.nl
Ga naar contactformulier