0
Winkelwagen
€ 0,00
Stomaband Kersen

Wil je een mooie brede elastiek op je band, kies hierboven dan de kleur. Voor alle mensen die niet bang zijn voor een blik op hun buik........Aardbeien, ballonnen e.d. nu ook Kersen! Gedurfd??Weln...

Standaard levertijd

binnen 1,5 week

€ 22,25
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Wil je een mooie brede elastiek op je band, kies hierboven dan de kleur.

Voor alle mensen die niet bang zijn voor een blik op hun buik........Aardbeien, ballonnen e.d. nu ook Kersen! Gedurfd??Welnee het is het maken van een punt!!! Als je dan toch een bandje om je buik moet, dan maar liever een waar je blij van wordt toch? Je buik is opeens zo leuk om naar te kijken, gooi je twijfels over boord en ga ervoor. De Kersen stomaband is een band gemaakt van een foto-jersey. Hij houdt op een vrolijke manier het zakje keurig op zijn plek, hij verstopt je zakje, dat geeft je zoveel zekerheid. Voor een beetje stevigheid is een verstevigende voering aan te bevelen. Ik adviseer volwassenen een verstevigende voering in dit bandje te nemen.


Zoek er eventueel een elastiek bij die jij het mooist vindt, zo ontwerp je je eigen stomaband en is hij helemaal naar jouw smaak.

Stomabanden voor iedereen

  • Een betaalbare en stijlvolle collectie
  • Persoonlijke service
  • Stomabanden voor dagelijks gebruik
  • Stomabanden voor sporten en zwemmen
  • Stomabanden voor jongeren; vrolijk of stoer
  • Stomabanden van kant

  • Bij bestellingen boven € 40,00 is het verzenden gratis. Jongeren onder de 18 jaar krijgen altijd € 5,00 korting op een bandje.

Contact

Harmoniestraat 6
9665NT Oude Pekela

Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06 10 816 417

info@seemego.nl
Ga naar contactformulier